26.04.2020

Как из Реестра Удалить Следы Программы, которая Удалена в Windows 10 8 7


     Как удалить программу из реестра Windows 10 8 7, удалить все следы приложения из системного реестра ОС Виндовс, чтобы избавиться от хлама и повысить производительность компьютера?
     Дело в том, что после удаления программ они оставляют свои следы в реестре. И даже использование оптимизаторов и прочего стороннего софта не поможет очистить мусор. Придется потратить некоторое время на ручную очистку.

-🔶 НАШИ ПРОЕКТЫ:

➡️ Официальный сайт - https://it-tehnik.ru
➡️ Наш сайт PC Droid - https://life-v.ru/

🔶 МЫ В СОЦСЕТЯХ:

➡️ Telegram - https://t.me/pcdroid
➡️ Facebook - https://www.facebook.com/ITtehnik
➡️ Twitter - https://twitter.com/it_vfelk
➡️ VK - https://vk.com/it_tehnik
➡️ OK - https://ok.ru/group/54086036160763
➡️ Pinterest - https://ru.pinterest.com/vereschaka84/

➡️ Instagram автора - https://www.instagram.com/vfelk/

1 комментарий:

  1. Я Хелена Джуліо з Еквадору, я хочу добре поговорити про пана Бенджаміна на цю тему. надає мені фінансову підтримку, коли всі банки у моєму місті відхилили моє прохання надати мені позику у розмірі 500 000,00 доларів США, я намагався отримати все можливе, щоб отримати позику у моїх банків тут, в Еквадорі, але всі вони відмовили мені, оскільки кредит у мене був низький, але з Божою милістю я дізнався про пана Бенджаміна, тому вирішив спробувати подати заявку на позику. з доброю волею вони нададуть мені позику в 500 000,00 доларів США. запит на позику, який мені відмовили мої банки в Еквадорі, було надзвичайно чудовим з ними вести бізнес, і зараз мій бізнес іде добре. електронною поштою / контактом WhatsApp, якщо ви хочете подати заявку на позику у них. 247officedept@gmail.com WhatsApp контакт: + 1-989-394-3740.

    ОтветитьУдалить